Jos mistään ei saa sellaista mistä itse tykkää se on tehtävä sitten itse! Tuotteissa hyödynnetään myös oman maan satoa mahdollisuuksien mukaan.

Yhteydenotot: Saara Kässi-Jokinen (040 705 1985)

 

Vihtahousu
– makea ja tulinen hillo

Vihtahousu on tulisen makea vihanneshillo, joka sopii erityisesti liharuokien kaveriksi, kastikkeiden maustamiseen tai sellaisenaan vaikkapa dippailuun.

Ainesosat: Tomaatti, paprika, punasipuli, valkosipuli, hillosokeri (sis. pektiini ja säilöntäaineena kaliumsorbaatti), etikka, chilipaprika, oregano, mustapippuri, suola

Saatavissa tilamyymälästä seuraavissa pakkauksissa: 150 g, 440 g ja 1 kg

Kurkkusalaatti

Taatilan kurkkusalaatti on hyvin perinteinen kurkkusalaatti, ei liian makea eikä liian etikkainen vaan just hyvä! Koostumuksensa ansiosta se on täydellistä esimerkiksi hodarin väliin.

Ainesosat: kurkku, sipuli, etikka, merisuola, sinapinsiemen ja kurkuma

Saatavissa tilamyymälästä seuraavissa pakkauksissa: 420 g ja 1 kg

 

Tilamyymälä

Taatilan tuotteita saa vuoden jokaisena päivänä klo 8-20 Vaissin tehtaanmyymälästä. Isommat määrät voi kuitenkin sovitusti hakea suoraan Taatilasta, ota yhteyttä Saaraan.

Vihannesten satokaudella järjestämme tilamyyntipäiviä, silloin myynnissä on koko repertuaari saatavilla olevia tuotteita.

 Jatkojalosteiden jälleenmyyjät:

Vihtahousua ja Kurkkusalaattia löytyy Keski-Suomessa Prismoista, Keuruun S-Marketista ja Haapamäen Salesta sekä Keuruun Maalaisvakasta.